JAPONSKI COSMO LIFTING
po sistemu Lone Sorensen (refleksna masaža obraza)

Je naravna in ena izmed najučinkovitejših metod pomlajevanja obraza s pomočjo različnih metod obrazne refleksoterapije, pri kateri se učvrstijo obrazne mišice, gubice se omilijo, koža postane napeta in sijoča, celotno telo pa se napolni z energijo.

Deluje neposredno na centralni živčni sistem, kar povzroči popolno sprostitev notranje napetosti. S stimulacijo živčevja, akupunkturnih točk in refleksnih con na obrazu uravnovešamo delovanje hormonalnega sistema in pospešimo proizvodnjo kolagena, ki skrbi za prožnost in elastičnost kože.

S stimulacijo refleksnih točk delujemo tudi na celotni limfni sistem. S tem dosežemo učinek izločanja toksinov iz telesa in s tem čiščenja kože obraza in telesa.

Učinki:

-         Učvrstitev mišic in lifting obraza

-         Zmanjšanje globokih gub in preprečevanje nastanka drobnih gubic

-         Zboljšana prekrvavitev in tekstura kože

-         Regenereracija obraznega tkiva

-         Povečanje proizvodnje kolagena

-         Odpravljanje starostnih peg, aken

Izboljšanje obraznih mišic po obrazni paralizi, kapi tudi v primerih, ko druge metode rehabilitacije ne privedejo do želenega učinka.

Komu je namenjen?

Ženskam in moškim vseh starosti, saj deluje preventivno proti nastajanju prvih gubic, zrelejšim kožam pa vrača mladosten sijaj. Z obraza zbriše utrujenost ter prepreči izgubo kolagena. Tretma je sproščujoč in osvežujoče vpliva na splošno počutje.